محلهٔ گیشا سرگذشت بسیار شنیدنی و زیبایی دارد. این محله در قدیم زمینهای بایری بوده که در زمان پهلوی سربازان پادگان جمشیدآباد برای تمرین تیراندازی به آنجا میرفتند. در واقع محله گیشا میدان تیر ارتش بوده است. این میدان تیر در ابتدا وقف آستان قدس بود. به همین دلیل در زمانی که شهر تهران مسیر گسترش و بزرگ شدن را پیش گرفته بود، خبری از ساختوساز در آن مشاهده نمیشد. در زمان رضاشاه زمینهای این محدوده که به پایین تپه شهرت داشت، جزو اراضی خالصه (املاک دولتی و حکومتی) محسوب میشد.
پس از آن در دههٔ ۱۳۳۰ شمسی دو شریک تجاری به نامهای کینژاد و شاپوریان یک شرکت عمرانی-ساختمانی به نام کیشا راهاندازی کرده و کار ساخت خانه برای کارکنان راهآهن را در این محله شروع کردند. در نتیجه به تدریج تمامی زمینهای خالی این محله که در تملک ارتش بود، توسط این دو شریک خریداری و تبدیل به خانه شد.
میتوان گفت شروع تبدیل شدن تپههای بایر به محله گیشا از سال ۱۳۳۰ بوده است. کینژاد و شاپوریان، سازهها و آپارتمانهایی که در این مکان ساخته بودند را کیشا (حروف اول نامخانوادگی دو شریک) نامیدند. به تدریج نام آن به گیشا تغییر کرد و اکنون این محله به گیشا معروف است. البته در سالهای کنونی نام این محله به کوی نصر تغییر پیدا کرد، اما هنوز هم اکثر ساکنان و تهرانیها نام گیشا را ترجیح میدهند.