آرامش از خانه شروع میشود، با بیمه عمر کامل میشود!
آرامش از خانه شروع میشود، با بیمه عمر کامل میشود!

یکشنبه ۱۸ آذر

 


لینک ویدیوها در متن، بروز رسانی میشود لطفاً بازدید بفرمایید


رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی ( 18 آذر 1403 )
معرفی عراق به عنوان متجاوز از سوی سازمان ملل متحد (1370ش)

یازده سال پس از آغاز جنگ هشت ساله تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران و سه سال پس از صدور قطعنامه 598 شورای امنیت و اتمام جنگ و با تلاش‏های پی‏گیر سیاسی مسؤولان نظام جمهوری اسلامی، حقانیت ایران در دفاع مشروع به اثبات جامعه جهانی رسید. خاویر پرز دکوئیار، دبیر کل وقت سازمان ملل متحد در …
رحلت آیت ‏اللَّه العظمی “سیدمحمد رضا گلپایگانی” زعیم عالیقدر حوزه علمیه قم (1372 ش)

آیت‏اللَّه العظمی سید محمدرضا موسوی گلپایگانی در سال 1277 ش (1316ق) در منطقه گوگد گلپایگان به دنیا آمد. وی پس از طی دروس مقدمات در زادگاه خود، راهی اراک گردید و در 21 سالگی وارد درس خارج فقه و اصول آیت‏اللَّه حائری یزدی شد. ایشان پس از هجرت به قم، در حلقه اصحاب خاص استاد قرار گرفت …
آغاز هشتمین کنفرانس سران کشورهای اسلامی در تهران (1376ش)

هشتمین اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران با شرکت قریب به اتفاق سران کشورهای اسلامی و مقامات عالی رتبه پنجاه و پنج کشور مسلمان در هجدهم آذرماه 1376 و با سخنان مهم مقام معظم رهبری آغاز شد. حضرت آیت‏اللَّه خامنه‏ای در این سخنان با تکیه بر سه محور عمده اسلام، امت اسلامی و سازمان کنفرانس …
رحلت عالم وارسته آیت‏اللَّه “سید محمد موسوی کلانتر” (1378 ش)

شهادت محمدرضا محمدی دهنوی (1359ش)

شهید محمدرضا محمدی دهنوی در سال ۱۳۳۹ش در روستای «دهنو برخوار» در ۱۲ کیلومتری شهر اصفهان، دیده به جهان هستی گشود. محمدرضا، تحصیلات ابتدایی را در زادگاه خود سپری کرد و برای گذراندن دوران تحصیل در مقطع راهنمایی به شاهین‌شهر مهاجرت نمود. اما فقر مالی خانواده‌، محمدرضا را وادار به ترک …
سیل در دهلران غرب 90 خانه را ویران نمود.(1349ش)

تیم کشتی ایران در هفتمین دوره مسابقات کشتی آزاد با اخذ پنج مدال طلا اول شد(1352ش)

حسین علی زاده رئیس سابق سازمان غلّه و قند و شکر و معاون پیشین وزارت بازرگانی بازداشت شد(1355ش)

حسین علی زاده رئیس سابق سازمان غلّه و قند و شکر و معاون پیشین وزارت بازرگانی به اتهام سوء استفاده در معامله شکر طبق قرار بازپرس بازداشت شد
درگذشت آیت‌الله سید محمدباقر مصطفوی از علمای برجسته و فقهای مجتهد (1392ش)

آیت‌الله مصطفوی فرزند سید احمد در سال ۱۳۱۱ شمسی در خانواده‌ای اهل علم و فضیلت در کاشان دیده به جهان گشود.وی پس از گذراندن دروس ابتدایی در ۱۳ سالگی وارد حوزه علمیه کاشان شده و به تحصیل علوم دینی پرداخت. سید محمدباقر دروس مقدمات از محضر شیخ عبدالله مدنی، سیدعلی حایری و شیخ محمود نجفی …
دکتر میلسپو رئیس کل دارائی ایران کار خود را در سمت جدید آغاز کرد (1301ش)

قبل از ظهر ساختمان مجلس شورای ملی دچار حریق گردید. (1310ش)

برای اطفاء حریق اتومبیل های اطفائیه و مأموران آن اداره و کارکنان دایره احتساب بلدیه و عده ای از آژان های ناحیه دولت و تعدادی از نظامیان تیپ دوم عشرت آباد به تلاش افتادند. در این حریق اتاق بزرگ تنفس و سراسری پارلمان و اتاق آئینه به کلی سوخت. خسارات وارده حدود پنجاه هزار و پانصد و یازده …
آقای کافتارادزه قائم مقام کمیساریای امورخارجه اتحاد جماهیر شوروی که برای اخذ امتیاز نفت شمال در رأس هیئتی به ایران سفر کرده بود …(1323 ش)

پس از تصویب طرح نمایندگان مبنی بر عدم واگذاری امتیازات به خارجیان ایران را ترک کرد

ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهوری آمریکا به اتفاق همسر و عده‌ای از مقامات آن کشور وارد تهران شد. (1332 ش)

مدت توقف او قریب سه روز خواهد بود. در توقف معاون رئیس جمهوری در تهران مذاکراتی پیرامون حل مسئله نفت انجام خواهد گرفت. در فرودگاه زاهدی و علاء وزیر دربار و وزیران از نیکسون استقبال کردند
رویدادهای مهم این روز در تقویم هجری ( 6 جمادی الثانی 1446 )

 

• درگذشت “ابوطالب مکی” از مشاهیر صوفیه(386 ق)

محمدبن علی بن عَطیّه عَجمی در اصل ایرانی بود، ولی به دلیل اقامتش در مکه، به ابوطالب مَکّی شهرت یافته است. وی، زمان طولانی ترک طعام کرد و تنها از گیاهان تغذیه نمود. در اثر همین کار مشاعرش را از دست داد و پوست بدنش سبز شد. ابن عطیه‏ی عجمی در علم حدیث و طریقت به خدمت بسیاری از مشایخ …

 

آغاز سفر هفت ساله‏ی “حکیم ناصر خسرو قبادیانی” حکیم و شاعر ایرانی(437 ق)

حکیم ناصر خسرو قبادیانی تا حدود چهل سالگی به خدمات دولتی مشغول بود ولی بر اثر تحول روحی که در وی پدید آمد، از این شغل کناره‏گیری کرد و خود را برای سیر و سیاحت مُهیّا نمود. وی در این سفر از سرزمین‏هایى چون حجاز، مصر، بین النهرین و روم دیدن کرد. حاصل این جهانگردی، کتاب مهم سفرنامه است …

 

رویدادهای مهم این روز در تقویم میلادی ( 8 دسامبر 2024 )

 

شروع جنگ پنج ساله فرانسه علیه مکزیک (1861م)

مکزیک اگرچه در اوائل قرن نوزدهم به استقلال رسید، اما تا چندین سال، بامشکلات داخلی مواجه بود. یکی از حوادث دوران بعد از استقلال این کشور مسئله جنگ پنج ساله فرانسه با مکزیک می‏باشد. در سال 1857 خوآرِز به ریاست جمهوری مکزیک رسید و با تصویب قانون اساسی جدید، به یک سری اقدامات اصلاحی در …

 

سقوط حاکمان نظامی در ژاپن و آغاز انقلاب سفید اجتماعی این کشور (1868م)

شوگون‏ ها یا حاکمان نظامی یکی از ده‏ها خاندان قدرت‏مند در ژاپن بودند که دیکتاتوری خود را از قرن دوازدهم بر ژاپن حاکم کردند. در آن زمان علی‏رغم وجود دربار حکومتی، قدرت واقعی در اختیار شوگون‏ها بود. با گذشت زمان، حکومت در میان شوگون‏ها موروثی شد و این خاندان با کسب قدرت فراوان، نفوذ …

 

• مرگ “هربرت اِسْپِنْسِر” متفکر و فیلسوف معروف انگلیسی (1903م)

هربرت اِسْپِنْسِر، فیلسوف بزرگ انگلیسی، در 27 آوریل 1820م در انگلستان به دنیا آمد. وی از کودکی تحت تعلیمات پدر قرار گرفت و از علوم مختلف، همانند علوم طبیعی، فیزیک، شیمی و تشریح معلوماتی پراکنده آموخت. اسپنسر تحصیلات منظمی نداشت و معلومات فراوان خود را از راه تجربه و تتبّعات شخصی به …

 

آغاز جنگ  فالْکْ لند  در اقیانوس اطلس در جریان جنگ جهانی اول (1914م)

در هشتم دسامبر 1914م در جریان جنگ جهانی اول، نبرد دریایى فالْکْ لْند در اطراف جزایری به همین نام در اقیانوس اطلس و در نزدیکی کشور آرژانتین، میان انگلیس و آلمان به وقوع پیوست که به شکست آلمان انجامید. در این نبرد، 5 رزم‏ناو آلمانی که یک ماه قبل در نبردی دیگر موفق به شکست انگلستان شده …

 

اعلان جنگ امریکا به ژاپن و ورود رسمی امریکا به جنگ جهانی دوم (1941م)

با حمله ناگهانی 360 هواپیمای ژاپنی به ناوگان جنگی امریکا در بندر پِرْلْ هارْبورْ که روز هفتم دسامبر سال 1941م صورت گرفت، امریکا نیز فردای آن روز، برابر با هشتم دسامبر، به ژاپن اعلان جنگ داد و رسماً وارد جنگ جهانی دوم شد. به این ترتیب، جنگ محدودی که در اول سپتامبر سال 1939م با حمله …

 

روز استقلال تایوان از چین و تشکیل دولت چین ملی در این جزیره (1949م)

در اواخر قرن شانزدهم، پرتغالی‏ها وارد جزیره تایوان شده و پس از آن‏ها، دیگر دولت‏های استعمارگر به اشغال این منطقه مبادرت ورزیدند. در اواخر قرن هفدهم، امپراتوری منچو، تایوان را ضمیمه چین نمود. اما در اواخر قرن نوزدهم، این جزیره به تصرف ژاپن درآمد و این وضعیت تا پایان جنگِ جهانی دوم …

 

• درگذشت “وایْتْس برینگ” دریانورد دانمارکی و کاشف تنگه برینگ (1741م)

وایْتْسْ برینْگْ، دریانورد معروف دانمارکی در 5 آگوست 1681م در شهر هوسن دانمارک به دنیا آمد. وی در سال 1704م وارد نیروی دریایى روسیه شد و در جنگ علیه سوئدیها شهرتی به دست آورد. برینگ در پایان خدمتش در نیروی دریایى، به مسافرتهای اکتشافی برای روسیه دست زد و در جستجوی حدود …

با رأی دهی و ثبت نظر خود کمک میکنید مطالب ارزنده تری تهیه کنیم.اگر این مطلب براتون جالب بود لطفاً با دیگران به اشتراک بگذارید تا استفاده بکنند.

 

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
تازه‌ترین قدیمی ترین
بازخورد های آنلاین
مشاهده همه نظرات
0
عاشق دیدگاه شما هستیم، بهترین راه برای دلگرمی تیم پشتیبانی است.x